Кулагин отново взриви къщата на Биг Брадър!

Кулагин пак разбуни духовете в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Включването на гримьора в подкрепа на Никита Джонсън изненада съквартирантите, а думите му взривиха Къщата.

В изповедалнята на Големия брат Никита получи подкрепата на много свои фенове, а това видимо изненада съквартирантите й в Къщата.

Те предупредиха Джонсън да не вярва на никой в Къщата, но най-вече на Джулиана Гани.

Почитателите изразиха своите надежди, че Никита ще е поредният победител в риалити формата и й пратиха своята подкрепа и обич.

Докато говореше с почитателите си, Гъмов не спря да пуска заядливи коментари за Джонсън. „Ами вземи си я вкъщи направо, ще се родиш“, мърмореше актьорът, подкрепян от Албена Вулева.

Най-изненадани обаче, съквартирантите останаха от включването на Кулагин, който не просто подкрепи Никита, но и не пропусна да захапе останалите в Нови хан. „Ехооо, котараче… Ти си човекът, който ще продължи моя завет, знаеш… аз ти го казах и преди това. Ти си супер истинска, супер откровена. Не се променяй, не се оставяй на тези лицемери и на тия плъшоци“, нареждаше Кулагин.

„Те са никои. Ти си много по-успяла от тях“, продължаваше с хвалбите към Никита гримьора, който не пропусна да нарече съквартирантите с някои доста нецензурни определения.

„Благодаря ти, слънце! Това означава много за мен! Много те обичам! Надявам се да се видим съвсем скоро. Надявам се да излезна последна от тази Къща. И за теб, и за мен, едно огромно сърце. Надявам се, че аз наистина ще оправдая твоите очаквания. Много ти благодаря, целувки от цялото ми сърце“, не спираше да праща своята любов Джонсън към Кулагин, пише “Разкрития”.

От своя страна всички съквартиранти стигнаха до извода, че Никита е „женски вариант“ на Валентин. А когато излезе от изповедалнята на Големия брат Джонсън се сблъска с гнева на съквартирантите си, които не бяха никак доволни от злобните коментари и подмятания на Кулагин.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *