Култов! Бойко към внучето си: Не е лошо да си дедо, сине, лошо е с баби да спиш! (СНИМКИ)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе гост в сутрешния блок на bTV, където попиля “смелата ездачка” Корнелия Нинова. Пред Антон Хикимян бившият изповяда и лична драма, но също така разкри и какви са били отношенията му с Тодор Живков. Докато говореше за най-важните политически теми, касаещи бъдещето на България, Борисов видя и карикатура, на която той и Нинова са изтипосани заедно в леглото. “Ау, какво е това?”, попитал Борисов, виждайки карикатура.

“Не правете така – грозно е. Тя си има деца, семейство. Аз имам дъщеря, айде внукът ми е малък и не разбира, ама минаваме граници с тия картинки”, отсече лидерът на ГЕРБ. Той си призна, че е щастлив, че внукът му ходи, пее и се радва на щангите. “Когато го заведа във фитнеса се радва на дрънченето на щангите”, поясни гордият дядо.

“Малък е и не разбира много, но само търси майка си”, сподели още Борисов.

Бившият премиер каза, че внучето му го нарича “дедо”. “Аз обаче му казвам: “Не е лошо да си дедо, сине, лошо е с баби да спиш”, пошегува се Борисов. Бойко Борисов разкри и защо не е семеен: “Не обичам да ми се поставят условия. Мразя “или или”. Може би и затова не съм женен”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *