Купон до втори петли! Кулинарният гуру Иван Манчев подобаващо оцени печените агнета, паднали в жертва в прослава на „вълците” от Първомай – първенец на зона “Струма 2”

В запомнящо се събитие се превърна заключителният купон на “Огражден-Първомай 1955”, белязано от гостуването на 4-ия в света Емил Костадинов, придружен от шефа на ЗС на БФС Валентин Чакъров и областния футболен началник Александър Кабзималски. Домакините предложиха няколкостепенно меню, плюс 2 печени агнета, паднали в жертва в прослава на зоналния първенец на зона “Струма 2”, като кулинарните им умения бяха по достойнство оценени и от кулинарния гуру шеф Иван Манчев, също гост на тържеството. Специално нает оркестър с две певици и диджей се редуваха да забавляват 180-те присъстващи на банкета, отделно местната фолклорна гордост “Огражденска четворка” редеше бисер след бисер от нескончаемия си репертоар. Емо Костадинов, който бе доведен в най-голямото петричко село от члена на клубния УС Георги Танчев, с когото са приятели, връчи златните медали на героите от футболния терен, а Вальо Чакъров прати шампионската купа в ръцете на капитана Илиян Кочев. Костадинов, който уточни, че споделя емоциите на своите домакини в лично качество, а не като функционер на БФС, получи в дар клубна фланелка на „вълците”, раздаде куп автографи и не отказа снимка с никого, в ответ върна жеста с подарък 10 футболни топки от топ качество. Всички  почетни гости си купиха членски карти от шампионския сезон на “Огражден -Първомай 1955”, като тази на Емо естествено бе под №7, от примера им се заразиха и 20-ина от присъстващите първомайци, които до този момент не бяха подкрепили финансово любимците си.

Купонът продължи до късни зори, като към края му домакини и гости си обещаха подобни вълнуващи емоции да бъдат споделяни заедно отново в обозримо бъдеще.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *