Къванч Татлъту даде 40 бона за нова имунна система

Световноизвестният турски актьор Къванч Татлъту заедно със съпругата си Башак Дизер участва в специална програма, насочена към укрепване на имунната система и борба с Ковид-19, съобщава Ретро.бг. За участие в нея знаменитостта плати 40 хиляди турски лири. Актьорът е убеден, че е направил правилния избор.


„Това е специална програма, която се проведе в Бодрум. Тя е насочена не само към укрепване на имунната система, но и към отстраняване на вредните вещества от тялото“, каза Къванч. Актьорът подчерта, че докато участвали в програмата, той и съпругата му яли изключително органична храна, прекарвали много време на чист въздух и укрепвали здравето си с помощта на специални упражнения. „Знаете, че през последните месеци направих тест за коронавирус два пъти. За щастие се оказа, че това са само настинки, но разбрах, че имунитетът ми е отслабнал.
Може би това се дължи на натоварения график, неправилно хранене и преумора“, коментира актьорът.

Съпругата на актьора – дизайнерката Башак Дизер, отбеляза в интервю, че едва по време на пандемията осъзнала колко небрежна била към здравето си. „Понякога в ежедневната суматоха не обръщаме внимание на това, което ядем, по кое време заспиваме, какви натоварвания получава тялото. След като участвахме в тази програма, ние с Kъванч преразгледахме напълно отношението си към здравето и вече няма да правим същите грешки“, каза тя. Къванч и Башак, която е 7 години по-голяма от него, се ожениха преди четири години, но двамата все още нямат деца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *