HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Къде грешат жените в секса, според порнозвезда

Мислите ли че получавате всичко, което искате в секса? А вашата половинка? Вероятно смятате, че всичко ви е ясно в игрите за възрастни. Е, според порнозвездата Джулия Ан има няколко основни грешки в секса, които дамите допускат често, вижте кои са.

Не давате приоритет на любовната игра

За жените любовната игра и натрупването на сексуално очакване са от ключово значение за постигане на крайната цел – оргазмът. Но за мъжете е достатъчно партньорката им да е навлажнена, за да пристъпят към половия акт.

Това не значи, че жената е готова, може би има нужда от още ласки, възбуда. Ето защо Джулия Ан съветва дамите да си създадат навика да говорят за желанията, за да направят любовната игра по-продължителна.

Споделете на половинката си какво ви е приятно, къде и как бихте искали да ви докосне, наблегнете на това, че държите на продължителната и интересна любовна игра. Това ще запали страстта помежду ви.

Не отделяте време

Въпреки че половият акт може да бъде идеалният финал за вас и партньора ви, Джулия Ан казва, че е нужно време, за да бъдете наистина интимни, да усетите всяко докосване и да се наслаждавате на тялото на другия. Много двойки пропускат тази част без да си дават сметка колко е важна за взаимоотношенията им.

Ан предлага да се върнете към тези ранни стадии на запознанства, когато все още всичките ви сетива са били в очакване. Флиртувайте повече с половинката, разговаряйте за това, което ви вълнува в секса, припомнете си горещи моменти, играйте роли.

Изпитвате притеснения относно това как изглеждате

Нереалистичните порностандарти показват секса като нещо вулгарно на моменти, непредсказуемо, нещо което унижава жените, представя секса като нещо разхвърляно.

Забравете за тях и се фокусирайте върху вашите изживявания в леглото. В порноиндустрията жените изглеждат уверени в себе си и в телата си.

Не така е в реалността. Почти няма жена, която да не се притеснява от някаква част от тялото си по време на секс. Ан споделя, че фокусирането върху несигурността отнема удоволствието ви.

Никога не показвайте по време на полов акт какво не харесвате в себе си. Мъжете не забелязват голяма част от недостатъците, докато са възбудени.

Не правите контакт с очите

Помислете за последния път, когато сте били отгоре по време на секс. Гледахте ли се в очите, целувахте ли се чувствено. Сексът е точният момент, в който може да покажете вашата отдаденост към любимия човек и това ще направи вашите взаимоотношения много по-силни.

„Важно е да се отпуснете и наистина да присъствате.“ – споделя Таша, която също е звезда от порноиндустрията.

Не забравяйте, че интимността не се постига просто чрез проникване. Гледайте се в очите, усетете емоциите на половинката, чуйте гласа, стенанията, бъдете присъстващи.

Не си искате орални ласки

Твърде много жени правят грешката да не се стремят да получат това, което искат, за да достигнат до оргазъм, особено що се касае до оралния секс. Тук отново е важна комуникацията с партньора ви и споделянето на вашите желания.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *