Към дамите: От тези неща мъжете се дразнят

Във всяка любовна връзка има добри и лоши моменти. Но понякога нашите женски грешки могат да се превърнат в повод за конфликт. Какво мислите, че може да подразни един мъж? Вашите въпроси, като „Дебела ли съм?“, постоянно търсене на одобрение, сълзливите ви драми, това че говорите лошо за приятелите му или може би това, че всеки път трябва да ви чака да се оправите за излизане около два часа?

Да, всичко това е дразнещо за представителите на силния пол. Но екипът на az-jenata.bg представя още няколко неща, които е добре да избягвате.

Сменяте канала, докато той гледа мач или друго, което определено му е интересно. Никога не правете така, дори и в тези моменти, в които искате да привлечете вниманието му. По-скоро ще привлечете гнева му върху себе си.

„Какво ще правим тази вечер?“ Няма как да не задавате този въпрос, но дали не прекалявате с него? Невинаги мъжете имат точен план за това какво ще се случи, те просто разчитат на половинките си да дадат предложение, да организират вечерта.

Да се появите изненадващо в работата му. Ако нямате покана от негова страна, спестете си тази изненада. Може да го зарадвате, но по-вероятно е да го притесните и това да породи конфликт между вас.

Говорите за бившия си. Въпреки че новият ви партньор малко или много проявява любопитство за вашите предишни връзки, но не го показва, би било доста неприятно за него да слуша за бившия ви. Опитайте се да не го споменавате или да го сравнявате със сегашния партньор.

Говорите постоянно. Колкото и да ви обича, вашето момче просто понякога има нужда да се наслаждава на филма, мача, на бирата, на тишината.

Да го посетите изненадващо в дома му. Този акт от страна на жените често се тълкува като проверка, постоянен контрол. Един-два пъти е допустимо, но ако всеки път се появявате изненадващо, това може да е причина партньорът ви да преосмисли връзката ви.

Твърде дълго се задържате в банята. За мъжете са нужни 5 минути за тоалет или поне според техните сметки. Ето защо те никога няма да разберат дългото чакане пред банята. Нещо, което определено ги дразни.


Да карате колата му. Мъжете не обичат да споделят колите си и особено, когато те се возят в тях. Ето защо, ако ситуацията не е наложителна, не се опитвайте да поемете контрола в свои ръце.

Споделяте информация за месечния ви цикъл. Нека си го кажем, мъжете определено не са заинтересовани от тази тема и опитите ви да ги накарате да проявят интерес са дразнещи. Разбира се може да има редица изключения, в които той ще трябва да бъде информиран, но останалите му ги спестете.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *