Кървава драма в Благоевград! Внучка видя как дядо й посича с брадва баща й

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Кирил Дончев за закана за убийство към бившия си зет.

На 6 май миналата година той имал среща с бившия съпруг на дъщеря си – Борислав Назъров. Съгласно определения със съдебен акт режим на контакти дядото дал детето на бащата с уговорката, че ще го предаде обратно същия ден следобед в района на Джамията в Благоевград. Бащата завел дъщеря си на плуване и в 19.00 ч. я докарал на уреченото място, където ги очаквал дядото. На тръгване казал, че ще я вземе отново на следващия ден, който бил разрешен от съда за контакти, но К. Дончев се противопоставил. Бащата отвърнал, че няма да се разправя и в случай че дъщеря му няма да бъде доведена, ще дойде с полиция. Дядото реагирал негативно и отправил цинични думи и заплахи по адрес на бившия си зет, след което извадил от багажника на управлявания от него лек автомобил брадвичка, насочил се към него и му нанесъл множество удари в различни части на главата и тялото му, вследствие на което започнало обилно кръвотечение. Свидетели на случващото станали внучката му и случайни минувачи, които извикали Спешна помощ.

Извършената в хода на досъдебното производство съдебномедицинска експертиза е установила, че на Назъров било причинено мозъчно сътресение, контузии и порезни рани на главата, гърдите, гърба и ръцете. Бившият му тъст е обвинен за закана за убийство и предстои разглеждане на делото в съда.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *