Късметлийските числа на всяка зодия

Много често се случва астрологията и номерологията да вървят ръка за ръка, въпреки че двете науки се занимават с изследването на абсолютно различни аспекти от мирозданието. Но от друга страна е неоспорим факт, че при тях числата не са просто едно абстрактно понятие, а пораждат значими и жизненоважни зависимости.

Всяко число си има свое влияние и смисъл в нашия живот. В него се намира определена кодирана енергия, която оказва влияние по различен начин на всеки човек. Тази енергия е пряко зависима и от влиянието на планетите. От особено голямо значение обаче, е зодиакалния знак, под който е роден всеки един от нас.  Ето щастливите числа за различните зодии:

1. Слънцето Хората, родени под знака Лъв, са под влиянието на Слънцето. Единицата е числото, което им носи щастие и късмет. За тях то е истински “магнит за успеха”. Лъвовете трябва да се страхуват и пазят от двойката. Това число винаги ще пречи на тяхното развитие и ще намалява значително шансовете им за успех в дадено начинание.

2. Луната Това число носи на Раците любов, сигурност и прилив на енергия, все неща от които те имат нужда и никога не им стигат. Когато двойката се комбинира със седмица, това дава на зодията повече увереност и сила. Неуспехът може да донесе единицата, затова трябва да се пазят от нея.

3. Марс Тройката е числото на щастието за Скорпиона и Овена. Добре е да знаят, че навсякъде където съществува база за развитие и има конкуренция, трябва да се обграждат от тройки – адресът, номерът на мобилния телефон и други. Могат смело да планират и осъществяват важни преговори на трето число в месеца.

4. Меркурий Тук се намира енергията на науката, знанията, търговията, дълбоката мисъл, обмена на знанията. Това е щастливото число на Близнака и Девата. Влиянието може да бъде с двойно по-голяма сила, ако дадения човек работи като писател, преводач, търговец, журналист. Интересен факт е, че “фаталното” число 13 също им носи щастие.

5. Юпитер

Числото на Стрелеца. Както и при еденицата, тук също има мощен приток на енергия. Може да се каже, че Стрелците са галеници на съдбата – ако в някакво произволно число има цифрата 5, това е голям късмет за тях. Например 125832.

6. Венера Числото носи специална хармония на зодиите Телец и Везни. За тях то е символа на късмета и удовлетворението. Много им помага и в любовта. Тези две зодии си имат и “приятелски” числа – за брака им помага 4, а за успех на работното място 9.

7. Сатурн

Като цяло седмицата е хубаво число, но най-голям късмет носи на Козирога. Благодарение на седмицата, представителите на този зодиакален знак преодоляват пречките и вземат правилни решения. Тук има и малко мистика – числото 7 има помага да “чуят”съветите на техните ангели-пазители.

8. Уран Щастливото число на Водолея, на различните, оригиналните, способните, въобще на хората едно ниво над всички останали. За съжаление обаче, те са често неразбрани. Понеже 8 е символа на безкрайноста, което им помага да са винаги креативни и различни.

9. Нептун Това число е символа на завършеността, на зрелостта! Това е числото на рибата. когато се комбинира с 1-ца им носи пари, pro комбинация с 2-ка засилва тяхната интуйция. Числото 9 може да се комбинира и с 6, което помага за привличане на любовта. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *