HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

КЪСМЕТЪТ СПОХОДИ ДВАМА В ЮГОЗАПАДА! Мъж от Дъбница спечели 10 000 лв., 21-г. младеж грабна чек за 5000 лв. от националната лотария

64-годишният животновъд от гърменското село Дъбница, Асиф Рифат, грабна 10 000 лв. от националната лотария. Развълнуван, късметлията сподели, че се надявал на печалба и поради тази причина играел упорито, без да се отказва.

„Всеки ден купувам билети. Знаех, че един ден рано или късно късметът ще ме споходи. Много съм щастлив от спечеленото, ще използвам парите за развитие на бизнеса си”, каза Асиф Рифат.

„На всички хора пожелавам да играят и само да играят, тъй като без игра не се печели”, допълни той. С 5000 лв. печалба от националната лотария си тръгна и 21-годишният строителен работник от Бобов дол – Васил Якимчук, пише Инфомрежа. Подобно на Асиф Рифат и той подчерта, че без риск няма победа.

„Участвам в Национална лотария заради печалбите. Играя почти всеки ден. Желая на всички да играят и да спечелят поне колкото мен, дай, Боже, и повече”, лаконичен бе Васил Якимчук.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *