HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кюстендилецът Теодор Ушев в приятелски разговор със Стивън Спилбърг на официалния обяд на номинираните за „Оскар“

Кюстендилецът Теодор Ушев позира с Мат Деймън, Никол Кидман, Стивън Спилбърг и Ема Стоун на официалния годишен обяд на номинираните за “Оскар” в Бевърли Хилс.
Академията за кинематографично изкуство и наука проведе традиционния си обяд в понеделник, като на него присъстваха над 165 номинирани тази година за златната статуетка.
Българинът, който е номиниран в категория “Късометражен анимационен филм” за “Сляпата Вайша” по разказа на Георги Господинов, публикува снимки от обяда и от срещите си със знаменитостите.
Какъв денМога да видя вдясно от мен Ема Стоун, Мат Деймън, Натали Портман, Октавия Спенсър…”, коментира той кадър от събитието.
Ушев сподели и снимка, на която говори със Спилбърг: “Размяна на съвети. Разговор с Мистър Супер Спилбърг”.
Дензъл Уошингтън, Райън Гослинг и Мел Гибсън бяха на официалния годишен обяд. Мероприятието, в което телевизионните камери се държат надалеч, обикновено се характеризира с топла и приятелска атмосфера, увенчана с групова снимка накрая. Продуцентите на шоуто вдигат наздравици за номинираните и им дават съвети за речите им при получаване на отличията.
Осемдесет и деветата церемония по раздаване на Оскарите ще се проведе на 26 февруари в “Долби тиътър” в Холивуд и ще бъде предавана директно от телевизионния канал Ей Би Си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *