Кюстендилските полицаи показаха по-точен мерник от дупнишките, 7 мъжки и 2 женски отбора се състезаваха в Перник

Кюстендилските полицаи са с най-точен мерник. Отборът на Областната дирекция на полицията в Кюстендил е комплексен победител в зоналното състезание с пистолет за служители на МВР, похвали подчинените си директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Елиан Стамболийски.
В състезанието са участвали 10 отбора. Второто и третото място в оспорваната надпревара грабнаха двата отбора на Районното управление на полицията в Дупница.
В индивидуалното класиране при мъжете на първо място е Велизар Медарски от РДГП – Кюстендил, на второ – Славчо Шопов от РУ – Дупница, на трето – Райчо Омерски от ОДМВР – Кюстендил.
При жените на първо място е Даниела Бързачка от ОДМВР – Кюстендил, на второ – Силвия Величкова от РДГП Кюстендил, на трето – Ирена Ковачева от ОДМВР – Кюстендил.
Републикански преглед и зонално състезание по стрелба се проведе и между подразделенията на ОДМВР – Перник през миналата седмица. Най-точните мерници бяха отличени от директора на структурата старши комисар Иван Зеленков.
В надпреварата, която се проведе на стрелбището в Първо РУ, взеха участие 7 мъжки и 2 женски отбора и индивидуални стрелци. На първо място при жените се класира Александра Атанасова, разследващ полицай в ОДМВР – Перник. Втора е Цветелина Ленкова от Първо РУ, трета е Анна Кирилова от група “Миграция” и четвърта – Даниела Георгиева, служителка в Охранителна полиция.
При мъжете първи е Мартин Малинов от Първо РУ, втори – Радислав Владимиров от Второ РУ, трети – Александър Стоянов, също от Второ РУ, и четвърти – Венцислав Будинов от Първо РУ.
Отборно при мъжете на първо място са представителите на Второ РУ, на второ – стрелците на Първо РУ, и трети РУ – Брезник. При жените първи е отборът на ОДМВР – Перник, съставен от служители на отдел “Разследване” и група “Миграция”, следвани от представителките на Охранителна полиция .
Призьорите ще продължат участието си в републиканския етап на състезанието.
ЕКИП “СТРУМА”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *