Кюстендилски полицаи спипаха две жени с наркотици

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 25-годишна жена за притежание на наркотични вещества. Тя е пътувала с автомобила си БМВ и е спряна за проверка на ул. „Николичевски път“, открити и иззети са 2 опаковки канабис, а при последвалите процесуално-следствени действия в дома й са открити и иззети хапчета метамфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

17-годишна девойка е задържана в края на миналата седмица от служители на РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество, служителите извършили проверката в района на училище в града.  Иззетата опаковка е съдържала метамфетамин, видът е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Служители на РУ Бобов дол са открили и иззели в дома на 17-годишен младеж корен с размери 120 см канабис. Процесуално-следствените действия са извършени в края на миналата седмица. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *