Кюстендилски треньор заложи на италианска кухня за ЧРД, децата в школата го отрупаха с подаръци

На италианската кухня заложи за рождения си ден кюстендилският треньор по баскетбол Боян Велинов. В менюто за празника на младия мъж присъства домашно приготвена лазаня по специална рецепта на неговата майка Райна и спагети „Болонезе“. Идеята за специалитетите бе негова, тъй като той е голям почитател на кухнята на Италия. Кюстендилецът навърши 43 години и си пожела преди всичко здраве и още много спортни постижения за школата си.
През целия ден Боби получаваше поздравления по телефона. Въпреки че е рожденик, той не пропусна тренировката с децата вечерта. Те пък, от своя страна, го отрупаха с много подаръци, сред които голяма чаша за кафе с логото на любимия отбор „Левски“, на който Боби е фен още от ученическите си години. Към подаръците имаше и маркова бутилка отлежало вино в красива дървена опаковка с мили пожелания от децата и празнична торта.
Кюстендилският треньор води три групи баскетболисти, които се представиха достойно на последните зонални състезания. Боби ще празнува и следващия месец, когато е именяк, тъй като на 6 януари православната църка отбелязва Богоявление.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *