Топ теми

„Кюстендил“ мина на четвърта скорост през Сливница, зимните попълнения се скъсват да вкарват

Претендентът за промоция в професионалния футбол от квотата на ЮЗ Трета лига „Кюстендил“ мина на четвърта скорост през Сливница и остана в играта за първото място. Седем точки делят хората на Николай Николов-Чезето от лидерите „Марек“ и „Вихрен“, но до края остават немалко мачове, в които изоставането да се навакса. Трите зимни попълнения на стадион „Осогово“ се изредиха да вкарват след почивката за разгромното 4:0 срещу „Сливнишки герой“, воден от добре познатия в крайния Югозапад от изявите си с екипите на „Македонска слава“, „Пирин“ и „Беласица“ Петър Малинов. Аванс на гостите даде секунди преди антракта капитанът Боян Стойнев, който простреля Димитър Симеонов с глава след центриране от корнер на Мартин Газиев.

В самото начало на второто полувреме домакинските надежди за нещо различно от загуба попари привлеченият от школата на ЦСКА Андрей Йорданов. За петия гол тази пролет на племенника на бившия голаджия и настоящ шеф на областната централа под Хисарлъка Евгени Йорданов асистира Виктор Анастасов. Най-тежката загуба на собствен терен на „Героя“ от 5 май 2019 г. оформиха в заключителните минути на срещата Евгени Зюмбюлев с глава в 81-та мин. и след още две на Христо Кирев с далечен изстрел от над 25 метра.

„СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ“: Симеонов, Костадинов, Р. Илиев, Ст. Илиев, Николов, Петков /80-Малинов/, Минчев /59-В. Георгиев/, Миланов /46-Д. Димитров/, Михов, Трендафилов /83-Ничев/, Б. Иванов.

„КЮСТЕНДИЛ“: Груев, Бачовски, Зюмбюлев, Гроздин, Стойнев, Зайденов /73-Кирев/, Анастасов /65-Вълов/, Газиев /77-В. Мицаков/, Р. Йорданов /73-Пенков/, А. Йорданов, Александров.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *