К. Калфин отново води листата на ГЕРБ в Кюстендил, ОбС шефът на Дупница Ив. Константинов втори

Бившият депутат и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин отново ще бъде водач на листата на партията в Кюстендилска област. Втори е бизнесменът Ивайло Константинов, председател на ОбС и лидер на ГЕРБ – Дупница. На трето и четвърто място се нареждат досегашният областен управител Виктор Янев и председателката на местния парламент в Кюстендил Михаела Крумова.
„Имаме готовност листата на пария ГЕРБ да бъде регистрирана в РИК – Кюстендил”, каза Крумова, която е член на ръководството на партията в Кюстендил, но отказа да потвърди подредбата й. Тя е готова и утвърдена от Изпълнителната комисия на партията.
„Това са парламентарни избори и не бива да се разделяме на общини, областта е една и всеки един кандидат и впоследствие народен представител трябва да работи еднакво за всеки гражданин на област Кюстендил, без да прави разграничение между община Кюстендил или община Трекляно, казвам ги като най-голямата и най-малката община в областта. Не трябва да правим това разделение между общините /Кюстендил – Дупница/, не е в полза на никого”, коментира Михаела Крумова.
Тя не отрече, че е част от листата като кандидат за депутат, и потвърди, че водачът е от Кюстендил.
ЖАНА ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *