„Левски“ призна за продажбата на орлето Ст. Костов с цена 1 млн.

Наставникът на „Левски“ Славиша Стоянович призна за продажбата на орлето Станислав Костов, оценен на 1 млн. лв. Треньорът рокаджия изстреля новината за предстоящата раздяла с водещия стрелец на първата сбирка на сините за новата година вчера. Синът на бившия футболист и предводител на ФК „Пирин“ Йордан Костов вкара 15 попадения в 20-те есенни мача и е втори по резултатност в родния елит след румънската звезда на „Лудогорец“ Клаудио Кешеру, който е начело с 16.

„Шансовете за трансфер на голмайстора ни са големи. Има постъпили оферти за него от чужбина, не ме питайте от кои държави, това е въпрос към ръководството. Ако се стигне до сделка, задължително трябва да привлечем качествен футболист за върха на атаката ни”, натърти сръбският специалист със словенски паспорт.

Стоянович се хвана за главата, след като по екип се съблякоха 34 футболисти, от които петима вратари. „За лагера в Кипър искам да пътуваме с 24-ма играчи и 3-ма на пост номер 1. Държа възможно най-скоро да вземем освен качествен нападател още централен защитник и халф. Водят се преговори с Райнов от „Берое“, но е трудно”, коментира старшията, след което внесе яснота за статута си на Герена. „Много се спекулира по тази тема през последния месец. Обвързан съм с „Левски“ не до юни 2020-а, а до юни 2019-а. Тогава клубът може да каже не, аз също. Два отбора проявяваха интерес към мен, но докато съм тук, ще работим както аз искам и както подобава на марката „Левски“, заключи Сл. Стоянович.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *