Лейди Гага отменя участията си, закъса го със здравето

Американската певица Лейди Гага отмени пътуването си до бразилския мегаполис Рио де Жанейро, където трябваше да участва в големия музикален фестивал “Рок в Рио”, предадоха световните агенции.

Изпълнителката се обърна към бразилските си почитатели чрез Туитър с молба за разбиране. “Бразилия, безутешна съм, но не се чувствам достатъчно добре, за да дойда на “Рок в Рио”. Бих направила за вас всичко, но сега трябва да се погрижа за организма си. Моля ви за прошка и разбиране, обещавам, че ще дойда и ще изляза на сцената възможно най-скоро”, написа 31-годишната звезда. Нейни представители посочиха, че тя страда от остри физически болки, който засягат възможността й да излезе на сцената, и за нея се грижат медицински експерти.

Според базилския сайт “У О Ели” по-рано на певицата е била поставена диагноза фибромиалгия – заболяване, което е съпроводено с хронични болки в мускулите и костите. В Инстаграм тя публикува снимка на ръката си, в която е забодена игла с тръбичка, излизаща извън кадъра.

Лейди Гага трябваше да има участие в деня на откриването на фестивала – 15 септември. По-рано този месец певицата отложи концерт в Монреал заради ларингит и респираторна инфекция.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *