Лейди Гага с изключително благородна постъпка

Бушуващите пожари в Калифорния принудиха хиляди жители да напуснат домовете си. Сред тях бе и Лейди Гага, чиято къща в Малибу бе обхваната от гъсти облаци дим. Вместо да си наеме частна пожарна, както направиха някои звезди, певицата реши да нахрани хората, които бедстват, пише блиц.

„Днес е моят любим ден от годината – Световният ден на добротата. Направете поне едно добро, дори и ако то е за самите вас“, написа 32-годишната изпълнителка в Instagram. Там тя публикува снимки на които е по анцуг, без грим и носи в ръцете си кутии с храна.

Оказва се, че Гага е купила много пици, за да помогне на хората в един от временните центрове в Лос Анджелис, приютил множество американци. Тя благодари на доброволците от Червения кръст за помощта, която са оказали на засегнатите от горските пожари.

„Знам, че не се познаваме, но аз ви обичам. Това е извънредно положение, но вие не сте сами“, каза изпълнителката на „Born this way“, която разговаря с хората от кризисния център. Накрая тя дори попя по молба на възрастна жена.

Много известни личности бяха засегнати от пожара, който изпепели площ от близо 960 000 акра и принуди над 265 000 души да напуснат домовете си. „Бог да благослови всички пожарникари и хората, които първи се отзоваха на място и продължават да се борят с пламъците“, написа по-рано Лейди Гага в социалните мрежи и ги сравни с герои.

loading...


Лейди Гага стана разносвач на пици

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *