Лекарите гледаха подозрително корема на жена, отишла да ражда! След като поговориха насаме с мъжа й, той изпадна в шок!

Съвсем наскоро, Пол Сервейтъс се зарадвал. Барбара, жената, с която се срещал от няколко месеца, съобщила, че е бременна. Освен това, на бял свят трябвало да се появят, не едно, две, а цели пет деца, пише zajenata.bg.

С течение на времето, коремът се закръглил по обичайния начин за една бременна жена, а Пол е изпълнен с надежда за едно прекрасно бъдеще. Барбара дори му дала да избира имената на всичките пет деца! Въпреки това, в деня, когато бременната жена трябвало да роди, Пол претърпял силно разочарование!

Лекарите в спешното отделение хвърляли подозрителни погледи върху стомаха на Барбара. Няколко минути по-късно един от тях,извикал Пол да говорят насаме. И тогава за двамата бил открит шокиращ факт.

Както се оказало, любимата на Пол не била бременна. Жената е с диагноза симптоми на фантом или фалшива бременност, мистериозен синдром, който има както физически, така и психологически корени.

В това състояние, тялото на жената показва много признаци на бременност. Заобленен корем, уголемяване на гърдите, гадене, усещане за движение на “ембрион” и дори появата на млякото-всичко това може да се случи на бедния човек, страдащ от този синдром.

Между другото, жертвите на фалшива бременност не са единствено хората. Подобни симптоми могат да се появят при кучета, котки и дори прасета.

 

За случая с фалшивата бременност, Пол не би бил толкова разстроен. Проблемът е другаде. Лекарите казали, че Барбара има този синдром от дълго време, и през последните няколко месеца тя просто излъгала един човек.

Както се оказва, точно същото нещо се случило с нея и предишния й мъж.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *