Лелята на задържания Северин: С него е имало и още двама души

Лелята на 21-годишния Северин Красимиров, който беше задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, твърди, че с него е имало още двама души. “Така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето”, каза пред NOVA жената.

„Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините”, разказа съпругата на Северин.

Тази вечер в квартал „Селеметя” в Русе напрежението се повиши и местните накараха двете жени да говорят пред медии. Хората от квартала също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгват на рожден ден.

21-годишният Северин Красимиров беше арестуван във вторник вечерта в Германия. Именно върху него падат подозренията на разследващите, че е убиецът на журналистката Виктория Маринова.

Жената на Северин и леля му го посъветвали да замине за Германия при майка си, научи още NOVA. Двете жени са били в ареста на русенската полиция за 24 часа и са  разпитани. Сред задържаните е и вторият баща на младия мъж.

След ареста за първи път пред медиите говори бившият съпруг на Виктория Маринова. Двамата имат дъщеря на 7 години и поддържали добри отношения след развода. Именно бившият съпруг Свилен Максимов е човекът, говорил за последно с Виктория Маринова.

„Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобед ми се обади майка й, за да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което никога не се е случвало”, разказа Максимов. След като става ясно, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.

Екипът на телевизията, в която е работила Виктория Маринова, е започнал постъпки за учредяване на фондация на името й.

Поклонението ще бъде в петък в храм „Света Троица” в Русе.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *