Либерото П. Каракашев не игра срещу родния „Пирин“ /Рз/ за деветото поражение

Вицешампионът от миналата година и лидер в първата осмица „Хебър“ нанесе девето поредно поражение на „Пирин“ /Рз/ с 3:0  (27:25, 25:23, 25:12). Срещу родния си клуб не игра либерото на пазарджиклии Петър Каракашев, което предизвика разнопосочни коментари. От щаба на гостите обаче обясниха отсъствието му с болежки, но без да навлизат в повече подробности. Съгражданите му бяха близо до успеха в първите два гейма, но в ключовите моменти не им достигна класа и малко късмет, а в третата част съпротивителните сили се изчерпаха и хебърци затвориха мача за 70 минути.

Топреализатор на двубоя стана Брадли Гънтър с 15 т., 13 добави Тодор Алексиев. Приза за MVP заслужи резервата Пламен Шекерджиев. От другата страна на мрежата четирима завършиха с равен актив от 7 т. – капитанът Благовест Катранджиев, Александър Симеонов, Мартин Юруков и Кристофър Петров. След срещата треньорът на победителите Атанас Петров заяви, че момчетата му е трябвало доста да се потрудят, за да пречупят домакините.

„Не беше лесно. Съперникът тръгна с много ентусиазъм и силна игра. Затрудни ни допълнително и малката зала. Направихме излишни грешки, но като цяло това беше най-добрият ни мач в Разлог. Преборихме се в трудна ситуация и се радвам, че спечелихме чисто това гостуване“, коментира предводителят на „Хебър“.

„ПИРИН“ /РЗ/: Юруков-7, Катранджиев-7, Симеонов-7, Кр. Петров-7, Нечев-6, Гайдарски 3, Колев-либеро (Ст. Димитров-3, П. Христов-2, П. Петров-1, Б. Георгиев, Асенов, Копанаров-либеро).
ХЕБЪР“: Гънтър-15, Алексиев-13, Къртев-8, Тодоров-6, Ляфтов-2, Станев, Д. Иванов-либеро (Шекерджиев-7, Байрев-4, Ненчев-2, Латунов-1,Агонцев-1).

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *