Лидерката на Жени ГЕРБ-Благоевград Елена Ташкова се оттегля от поста си

Общинският ръководител на Жени ГЕРБ-Благоевград Елена Ташкова се оттегля от поста си. Причината е, че не е получила доверието на ръководството на партията и не е включена в листата с кандидат-депутати. Тя обаче не напуска редиците на ГЕРБ.

Новината съобщи самата Ташкова във фейсбук профила си, където написа:

„Скъпи приятели, колеги и съпартийци,
Изразявам личната си и професионална благодарност към всички Вас за гласуваното доверие и за множеството номинации, които получих от Община Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Сандански, Кресна, Струмяни, Разлог, Банско, Симитли, Белица, Якоруда и Благоевград. Благодаря Ви! Вашата подкрепа е висока оценка за работата ми за ПП ГЕРБ през последните години. За съжаление не получих доверието на ръководството на ПП ГЕРБ и няма да бъда част от предизборната листа за предстоящите парламентарни избори в Благоевградски многомандатен избирателен район.

В тази връзка, считам, че в настоящия момент мой морален дълг е да се оттегля от поста, който заемам като общински ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград. Не напускам партия ГЕРБ – за развитието и укрепването и съм работила дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми с дамите от съсловната организация на територията на община Благоевград, участието ми в областни и национални срещи и в многобройни мероприятия през изминалите години изпълват живота ми с удовлетворение.Ще посветя всички свои знания и умения на увеличените ми професионални ангажименти като началник-отдел в ДФ „Земеделие“. Ресорът от дейности, за който отговарям изисква все по-голяма ангажираност от моя страна, както към ръководството на Фонда, така и към неговите бенефициери.Ще работя всеотдайно за развитието на Област Благоевград посредством популяризирането и прилагането на схемите и мерките за финансово подпомагане, които администрира ДФЗ и вярвам, че така ще бъда по-полезна за хората от Областта в този труден период на пандемия.От сърце пожелавам успех на всички мои съпартийци в предизборната кампания.“

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. Член на герб

    Ленке,не си сгрешила ,че си се оттеглила.Най добре,ще направиш,ако се оттеглиш въобще.ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.

    Отговори
  2. д-р Байхой

    Жалко, момата вдига толкова много краци, ама явно не уцели на кого, кога и колко… Трябвало е да задуши Боко и дУпетатството и е щяло да бъде в кърпа вързано. Не се е поучила от опита на Дани с Цвък!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *