HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Лидерът на младежкото ДПС в Благоевград Ибр. Зайденов: Бедността и демографската криза изпразват по един средно голям български град годишно, готови сме с мерки тези два проблема да се решат

На 26 март предстоят предсрочни парламентарни избори, които ДПС оценява като стратегически важни и ключови за развитието на България през следващите години. Доверието в институциите и демокрацията е разклатено. Нека си припомним, че демокрацията е да поемаш ангажимент към избирателите – избират те и изпълняваш обещаното. Всички заедно ще определим до каква степен ще дадем възможност на политическия и експертен екип на ДПС да изведе нашата родина от тежката материална и духовна криза, в която се намира страната ни.
Политическата сила, която ме издигна за кандидат за народен представител в област Благоевград, има ясна визия и конкретен спасителен план за изход от продължителната политическа нестабилност и икономически застой в страната. Имаме нужните хора – политици и експерти, имаме ясно дефинирани цели и проблеми – борба с бедността и преодоляване на демографската криза, която изпразва по един средно голям български град годишно. Тези два проблема е неотложно да бъдат решени и ДПС предлага конкретни мерки за тяхното осъществяване.
Движението е за водене на активна външнополитическа роля за реформиране на нашия общ дом Европа. Като основна политическа задача ние определяме създаването на ценностно-хомогенно управленско мнозинство, което да излъчи стабилно правителство и търси консенсус при определянето на националните цели и приоритети на България.
Както всички добре знаем – “присъдата” на политика е по време на “съдебното дело”, наречено избори. Добрите изборни резултати са плод на един неуморен труд, хъс, ентусиазъм и на младежката организация като основен движещ мотор на партийния апарат. Като областен председател на Младежкото ДПС, ще продължа да насърчавам всички младежи, независимо от тяхната политическа ориентация, в тяхната реализация, ще им вдъхвам повече доверие и увереност на равноправни европейски граждани, за да използват максимално европейските програми за финансиране на своите идеи и проекти.
Ние сме сериозни и последователни политици, осъзнаваме отговорността, която носим за по-нататъшното развитие на страната, ние не само ще останем на политическата сцена, но и ще разширим влиянието си, необходимо е да го направим, за да спасим България!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *