Лидерът на СДС – Перник Юлиан Ситарски изпрати син абитуриент

Лидерът на областното ръководство на СДС Перник  Юлиан Ситарски и съпругата му Цветанка изпратиха сина си Иво абитуриент. Младежът се дипломира от езиковата гимназия „Симеон Радев“. Юлиан Ситарски е учител по история в Техническата  професионална гимназия „Никола Вапцаров“ в Радомир, а съпругата му Цвета е учител по италиански и испански езици в езиковата гимназия в перник. Семейството живее в Радомир.

„Удовлетворението от резултатите от положените усилия е още по-голямо, след като практически си студент в Технически университет-София с максимален резултат от приемния изпит по математика и максимален бал в най-желаната от младите хора специалност! Сърдечна благодарност, респект и признателност на педагогическите специалисти, учили сина ни от 1 до 12 клас и на класния ръководител Елизабет Игова в Езикова гимназия-Перник!“, написа минути преди събитието гордият баща.

Иво е авършил с пълно отличие ГПЧЕ “Симеон Радев”-Перник в паралелка “Английски и немски език”, сега очаква резултатите от матурите. На кандидат-студентски изпит по математика  в Технически университет-София на 24 април 2021 година е изкарал 6,00 и ще канндидатства по специалността „Компютърно и софтуерно инженерство“.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *