Лили Иванова плати жестока цена за славата си

Лили Иванова е най-яркото доказателство, че за славата се плаща жестока цена. Легендата на българската музика става на 79 години във вторник и ще отбележи рождения си ден като затворник в собствения си дом.

Лили е развила ужас към срещи с непознати хора. Примата не излиза от дома си ако няма концерти, репетиции или записи. Легендата стояла заключена вкъщи сама и в пълна тишина, пише “Уикенд”. Обяснявала, че по този начин се зарежда и почива, но според нейни колеги паричната е в изострените й нерви, които предизвиквали пълна апатия към всичко.

Говори се, че това състояние се засилили през есента, когато фенове я нападнали с молба за обща снимка. Срещата била пред фризьорския салон, в който всеки понеделник Лили има запазен час. Тъй като била без грим, разрошена и с тъмни очила тя отказала да се снима . Те обаче не разбрали притеснението й и започнали да я обиждат и освиркват.

Певицата се разтреперила и с часове не можела да се успокои. От този момент нататък дори фризьорката започнала да я посещава в дома й. Лили не се появи дори на поклонението на Тончо Русев, който почина скоро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *