Лили Иванова се отдаде на ударен шопинг в Париж, българската прима пазарува от един бутик с Шер и Мадона

Лили Иванова се отдаде на ударен шопинг в Париж преди седмица, научи хот арена. Примата на родната естрада кардинално е решила проблемът на всяка звезда с облеклото, обличайки се единствено с дизайнерски одежди от чужбина, което на практика не позволява нейна конкурентка у нас да бъде облечена по същия начин.

Вече 20 години Лили блести със свой стил на обличане, без да ползва услугите на стилист или дизайнер. Изпълнителката на „Детелини” споделя, че избора си на дрехи тя определя спрямо тенденциите в западните списания. Блондинката редовно прелиства италиански и парижки модни списания, от които черпи идеи за сценични костюми, както и за такива в ежедневието.

Нашенката отдавна е прекратила покупката си на дрехи в България, заради което 2-3 пъти годишно харчи като луда в чужбина, за да подменя асортимента в гардероба си. Най-често Лиленце-Пиленце пазарува от модните столици Милано и Париж, но често при пътувания за концертна дейност до Лондон или Москва, тя отново пълни куфарите си с нови дрехи.

В голяма част от бутиците по тези места Лили не е непознат клиент. Управители на магазини и продавач-консултанти я познават отлично и я приемат с отворени обятия, заради урожая, който лапват от българската звезда. Лили винаги е обслужвана като кралица – поднася й се кафе в магазина, бутилка минерална вода и шампанско, а оттам насетне започва привидно безкрайно мерене и пробване на модели, което често продължава цял работен ден.

Само в бутика на френския дизайнер Лакроа Иванова прекара 8 часа изминалата събота, където на касата тя броила 30 000 евро за няколко рокли, кожено яке, шлифер и панталони. Магазинът е известен с факта, че едни от най-видните му клиенти са френската първа дама Бриджит Макрон, Алла Пугачова, Мадона и Шер.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *