Лиляна Боянова се радва на бебе

Лиляна Боянова е на седмото небе от появата на нов наследник, видя HotArena.

Преди дни красивата новинарка гушна момченце, което е неин племенник. ТВ водещата греела от щастие и у нея веднага се събудил майчински инстинкт, който все по-често я карал да мисли за втора бременност. Лиляна вече има 7-годишен син, с чийто баща не са в добри отношения. За детето си Боянова се грижи съвсем сама, макар татко му да е известен бизнесмен, чиято самоличност хубавицата упорито пази в тайна.

Мистериозният господин се изпарил от живота й малко след появата на наследника им, а Лиляна се затворила в себе си и дълго време не допускала мъже в живота си. Повече от година обаче сърцето й е подвластно на анализатора Аркади Шарков, с когото вече живеят заедно и мислят за брак и дете. 

Аркади е роден през 1989, завършил е социология в УНСС, а след това и магистратура по публични политики в Маастрихт. Макар връзката им да е публична тайна, двамата не я коментират и не пускат общи снимки в социалните мрежи. 

Ясно е обаче, че водещата, която скоро ще навърпи 35, е готова да роди отново. Притеснява я само как би реагирал синът й. Друга причина да отлага майчинството, е работата й. Неотдавна шефовете й оцениха работата й и тя се сдоби със собствена рубрика. Освен това новинарката има резерви и по отношение на мъжете, от които си е патила неведнъж. 

Преди Аркади тя имаше връзка с колега, който сега работи в Нова ТВ, пише Ретро

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *