HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Линейка изведе Динко Вълев от ареста /СНИМКИ/

Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай малко след като районната прокуратура реши да го задържи за още 72 часа, съобщава bTV.

Срещу Вълев вече има повдигнати обвинения за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и за повреждане на чуждо имущество. Според обвинението в петък вечерта „ловецът на бежанци“ нанесъл два юмручни удара в лицето на свой бизнес партньор и му счупил мобилния телефон. Това се случило в хотел в Първомай.

Пострадалият подал жалба в МВР и в събота на обед Динко Вълев се яви доброволно в районното управление в Първомай, където беше задържан за 24 часа.

Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай

По непотвърдена информация той е изведен от ареста с линейка, защото се е спънал. Вълев накуцва, но на въпрос защо е в линейката, самият Динко каза, че му се вдигнало кръвното.

По думите на адвоката потърпевшият търговец на части за камиони се обадил на Вълев и го извикал, че има камион за продаване.

Вълев изминал 400 км, но заварил бизнес партньора си пиян. Потърпевшият обяснил, че всъщност няма камион за продаване и просто се пошегувал. Това вбесило Вълев и той му хвърлил телефона.

Според адвоката потърпевшият вече има нов телефон, купен от Вълев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *