Лора Крумова загуби борбата с килограмите

Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин година, но още изглежда като бременна в деветия месец. Излязлата в отпуск по майчинство, водеща на „Събуди се” по Нова не е свалила и килограм от наднорменото си тегло, въпреки диетите, на които се подложи за отслабване. Днес тялото й все така е като на боркиня с олимпийска титла и тежестта му я кара да се задъхва, когато крачи по улиците.

Онзи ден папараците на „Уикенд“ забелязаха сивото семейно „Субару” на Лора и мъжа й Сотир да спира на централната софийска улица „Раковска” под пътен знак, указващ, че престоят и паркирането са забранени. Ошишканата Крумова излезе с въздишка от купето, гушнала в ръце невръстната си щерка Мина, след което се отправи към близко заведение. Съпругът на дебеланката я последва – на фамилията й предстоеше обилен обяд.

Свързано изображение


В бистрото Крумова си поръча няколко манджи – сигурен знак, че вече не спазва строг хранителен режим. По информация на „Уикенд” журналистката е сложила край на диетите преди няколко седмици, защото решила, че те не дават никакъв ефект при нея.


След като похапнаха добре, водещата и мъжът й платиха сметката и се върнаха по колата. Краткото разстояние от заведението до автомобила и малката Мина в ръцете й така изтощиха закръглената Лора, че по едно време тя дори изплези език от зор.

От семейния обяд липсваше 5-годишният син на Крумова, но това не бива да изненадва никого. Малчуганът ходи на детска градина и е с майка си и баща си чак след 17 часа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *