Лорина Камбурова изгрява в руското кино

В секси полицайка се превъплъщава Лорина Камбурова. Актрисата е част от екипа на новия руски филм „Любов и чудовища“. В него красивата варненка преследва чудовища, които могат да бъдат унищожени само с алкохол.

Лентата е определена като курортна комедия с елементи на фантастичен трилър – новото руско кино продължава да експериментира с жанрове. Сцената е българският курорт Свети Влас, а снимките продължават до последните летни дни.

Във филма Лорина си партнира със звездата от няколко руски сериала, които се въртят и в родния ефир, Роман Курцин. Той се превъплъщава в ролята младия полицай Юра Скворцов. Ченгето пристига в курорт в България, за да излекува разбитото си сърце след развод. Вместо безгрижна почивка той изживява кошмар, когато всички туристи в района изведнъж изчезват. Смелият полицай трябва да се бие със странни чудовища, срещу които има едно сигурно оръжие алкохолът!

Премиерата е предвидена за края на октомври, но заради пандемията е отложена с няколко месеца и ще се състои в началото на 2021 г. Звездата на Лорина изгря с участието й в сериала „Скъпи наследници“. Оттогава се снима в няколко мащабни продукции, като в последно време се е позиционирала в Москва, пише „България Днес“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *