ЛОША НОВИНА ПОПАРИ БЛАГОЕВГРАДЧАНИ! Ето важното съобщение за санирането

Община Благоевград уведомява, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството  преустановява изпълнението Националната програма за енергийна ефективност на многофамнилни жилищни сгради. Чрез съобщение, поместено в електронния сайт на Министерството, се уведомяват всички заинтересовани страни, че за цялостното енергийно обновяване на 2022 жилищни сгради, които имат сключен договор за целево финансиране с „Българска банка за развитие“АД, е гарантирано държавното финансиране към изпълнителите на отделните дейности. От Министерството на регионалното развитие и благоустройството съобщават още, че  сключването на нови договори за целево финансиране с „Българска банка за развитие“АД, ще бъде възстановено, след като бъдат сключени всички Анекси към текущите договори за целево финансиране и при наличие на свободен финансов ресурс по Програмата.

Програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради стартира по време на правителството, начело с Бойко Борисов. Община Благоевград се утвърди като лидер по отношение на брой сключени договори  са обновяване на многофамилни жилищни сгради.

Към този момент в Благоевград по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради са обхванати 600 хиляди кв. метра застроена площ, от Програмата на местно ниво се възползват над 25 хиляди души.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

3 Коментара

 1. John Bo Johnson

  John Bo Johnson · San Francisco, California
  Искам, не да попитам, а да кажа на Конституционният Съд, че конституцията трябва да се спазва от всички граждани на България, а съдиите не са над законите в страната. Те трябва да ги спазват дори със запетайките в тях ! Няма как да ти вземат част от жилището, просто ей така, защото съдията му е наредено да спечели това дело в полза на някой ! Като гражданин на Република България и гражданин на Съединените Щати Ви задължавам да проверите , а не да прехвърлите от този на онзи, Дело № 20,161,210,101,593 на Районен Съд Благоевград, където съдия Гюлфие Яхова, не я интересува дали тези които искат да откраднат част от нашето жилище, имат документ, че са заплатили за това ! А те, Община Благоевград нямат такъв документ и никога не са имали, защото аз и моите съкооператори сме си направили кооперацията от основи до покрив със собствени средства и материали и никой не ни е дал нито една стотинка за нищо ! Тези “хора” от общината, които са си сложили подписа, дори са направили Фалшив Акт за собственост на нашият партерен етаж, за което сезирах Европейската Комисия, от където разпоредиха проверка на Главна Прокуратура, която проверка бе направена и досега не е обявена истината, как тези хора трябва да бъдат осъдени, за това,че са си направили Фалшив Акт за собственост … и съдийката Якова Гюлфие, да казва на бялото, черно и всички ОКРЪЖНИ И Градски шефове на Съда също си затварят очите, за което съм разговарял лично с тях ! Тези хора от общината дори не са член кооператори, защото не са се вписали като такива в съда още преди 30 години, а съдия Яхова Гюлфие ги връща отново като член кооператори, без да провери на долния етаж във фирмено Дело, че тази община не е регистрирана като член кооператор. Един милион парадокси, които само Хитлер по време на окупацията е вършил – да убива и разграбва без съд и присъда мирните хора на света.
  Аз отговарях за сигурноста на Хилари Клинтън и в момента съм в Съединените Щати, затова Ви моля Дами и Господа конституционни Съдии, да направите светкавична проверка, на тези, според мен престъпници и Ви моля да получат най справедливата присъда която им се полага !!!

  Отговор
 2. Уста Колю Фичката

  Да го духат, спестихме си неприятности и крадене на пари от некадърни “строители” от малцинството.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *