Лошите навици, които показват, че сте по-умни от другите

Някои негативни навици всъщност могат да показват, че сте по-умни, отколкото смятате. Те може и да не се приемат добре в обществото, но пък за знак за вашия висок интелект.

Лошите навици, които показват, че сте по-умни от другите:

  1. Отлагане на ангажиментите

Умните хора са като цяло по-разсеяни и винаги мислят за нещо. Най-много ги отегчават досадните задължения и ако могат, ще ги отлагат дълго. Те предпочитат да се занимават с по-важни неща, което води до натрупване на ангажиментите.

  1. Закъсненията

Хората, които закъсняват често са умни и оптимистично настроени. Това може и да е лош навик, но съвсем характерен за интелектуалците. И все пак, хубаво е да бъдете по-организирани, за да не правите лошо впечатление на другите.

  1. Разхвърляното бюро

Купищата листи, химикали и папки на бюрото ви всъщност показват, че имате креативно мислене. Тази бъркотия всъщност стимулира творчеството ви и ви помага да намерите вдъхновение. Така че не съдете строго колегата, на който бюрото винаги е в безпорядък. Вероятно и той си има причина за това.

  1. Дъвчене на дъвка

Невъзпитано е да дъвчете дъвка, докато разговаряте с някого, но пък това може да е ключово за вашата производителност и релаксация.

Изследванията показват, че умните хора имат нужда от дъвка, за да стимулират творческото си мислене. Дъвката  ги успокоява, докато търсят трескаво решение за даден проблем.

  1. Силна емоционалност

Емоционалните хора всъщност могат да бъдат и много умни и креативни. Те са пълни с енергия и са толкова впечатлителни, че не могат да сдържат емоциите си. Любознателната им природа допълнително ги тласка към нови усещания, които провокират емоционалната им същност.

  1. Откъснатост

Умните хора имат нужда да се откъснат от другите, за да помислят над проблемите си. Това изглежда неразбираемо за околните. Но на тях самите им помага да направят правилен избор, да разберат от какво наистина имат нужда и какво наистина искат.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *