HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Лоши новини 2 в 1 от лагера на орлетата! Крилото Т. Тасев повлече крак, скъса едностранно договора си по телефона

Лоши новини 2 в 1 пристигнаха за орлетата в един ден. „Бягството“ на крилото Тони Тасев в “Ботев“ /Пд/ се оказа в унисон с футболното законодателство, което позволява на всеки професионален играч да прекрати едностранно договора си при две неполучени заплати. Процедурата вече е сведена до уведомление по телефона или с писмо от страна на ищеца до работодателя, от което се възползва футболистът от петричкото село Михнево, за да се премени в жълто-черно. Същото може да направи всеки от настоящите подопечни на Милен Радуканов, които все още проявяват търпение и лоялност към клуба. Отборът обаче е в стачна готовност и ако в следващите няколко дни не бъде сложен край на безпаричието, ще се стигне до най-лошото – масово напускане на играчи и треньори. Засега управителят Венко Попов, залагайки авторитета си, успява да удържа положението и за крайната мярка се говори само под сурдинка, но всеки момент ситуацията може да излезе от контрол.

На път са да се изпарят надеждите за съвместно попечителство над тима от страна на бившия благодетел Иван Чапов и на настоящия бос на „Локомотив“ /Пд/ Христо Крушарски. Според хора от близкото им обкръжение причината за разминаването е в искането на двамата бизнесмени да вземат пълната власт, което обаче не кореспондира със солидния дял на местната община, сформиран от безвъзмездното ползване на базата, за каквато повечето наши клубове могат само да мечтаят.

По парливата тема вчера потърсихме за коментар най-близкия човек на Хр. Крушарски в Благоевград проф. Васил Жечев. „Нищо не знам”, лаконичен бе президентът на Колежа по туризъм, който винаги е отлично информиран и в час със случващото се във футболните среди и касаещо любимия му „Пирин“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *