ЛОЯЛНОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ! Благоевградските близнаци Цоневи остават в „Левски“: Хората не са взимали заплати, но идват на работа

Благоевградските близнаци Цоневи остават в „Левски“ и след 30 юни, когато договорите им със сините изтичат, а нови не са подписали. Лоялността си към клуба братята потвърдиха вчера в отговор на слуховете, че са изкушени с много пари от „Арда“.

„Тук сме, не сме си събрали багажа. Тренираме си нормално, надявам се занапред да сме здрави. Обичаме „Левски“ и в тази тежка ситуация разбрахме за какво става въпрос. Човек не може да си представи как хората не са взимали заплати и идват на работа. Работят за „Левски“, готови са без пари да помогнат, а всички знаем колко са важни парите в едно семейство”, коментира Борислав Цонев. „Левски“ е велик клуб, който е създаден да печели. Може би трудните моменти са ни направили мъже. Ситуацията е много тежка, но се надявам слънцето да изгрее и на нашата улица. На контролата с „Локомотив“ /Пловдив/ се видя, че има напрежение. Пролича си и при червения картон, който си изкарах. Благодаря на феновете. Не са правили протести, че  няма резултати. Дано тази любов да съживи клуба“, изрази надежда плеймейкърът.

Подобно бе мнението и на неговия брат. “Можеше да сме си тръгнали. Но щом сме тук, ще дадем необходимото време на ръководството да си свърши своята работа и да има финансова стабилност, за да може отборът да върви. Идваме от тежки контузии. Искаме сигурност, играе ни се. Но в името на „Левски“ правим всичко. Ние сме победители. Така сме възпитавани още от школата на „Левски“ да се борим за първо място“, коментира Радослав Цонев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *