Лудия репортер гласен за победител във “ВИП Брадър”

Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, е първият сигурен финалист още преди старта на новия сезон на “ВИП Брадър”. Репортерът от предаването на Милен Цветков е почти сигурният победител според всички от екипа на риалити шоуто,научи ретро от подчинени на продуцента Нико Тупарев.

Даниел бил избран за участие именно с цел да грабне голямата награда, която по традиция си остава у хора, приближени на Нова телевизия и на организаторите. Така се случва последните няколко години, а миналата не прави изключение, тъй като победителката Миглена Ангелова умишлено бе направена звезда, за да може сега да бъде ползвана като лице на шоуто и водеща.

Лудия репортер се ползвал с още по-солидни протекции от нея. Освен че е лице на Нова телевизия, той бил близък и с продуцентите на „ВИП Брадър”, разкриват хора от екипа. Сред участниците също вече се говори, че именно той бил гласен за победител, като това не било тайна и за него и от самото начало се държал като сигурен финалист.

„Нали сами разбирате, че всеки влиза с определена договорка тук. Продуцентите от самото начало избират такива персонажи, които имат роли и задачи. Даниел е идеален и като профил за победител и ще се хареса и на зрителите.  Млад, успешен, забавен, а освен това с голяма любовна драма. Цяла България бе на негова страна във войната му с палавата Сашка, която го заряза заради богаташ”, разкриват ексклузивно пред медията ни от предаването.

Сеирът около бившата любима на Петков беше невиждан за родните ширини. До този момент бяхме свидетели на какви ли не скандали, но като този на Лудия репортер не бяхме виждали. Самият той изтипоса бившата си изгора в социалната мрежа и я обвини в изневяра. Разказа най-дълбоките й тайни прегрешения и дори публикува и снимков материал, на който моделката Алексансдра е и в интимна близост със заможния си любовник. Това ще бъде и една от основните теми около Даниел, като се очаква той да гарнира историята с още пикантни подробности.

Именно това бил и замисълът на продуцентите, които били сигурни, че ако Петканов следва правата линия, за която са се разбрали, и си изиграе добре ролята, ще успее да спечели шоуто. Останалите брадъри пък били вкарани за шумотевицата, допълнителните скандални разкрития и, разбира се – любовните трепети и нови връзки, на които се надяват от шоуто.

„Хонорарът на Лудия репортер е един от най-малките точно защото има договорки. Няма как да вземеш над 50 хиляди и да искаш и да спечелиш. Ролята на Богданска в случая е да му помага и после и двамата ще имат гарантирана работа при Тупарев. Всеизвестен е фактът, че двамата заровиха томахавките, дори участваха заедно в реклама, откъдето прибраха солидна сума, именно с любовната драма, споделят още запознати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *