„Лудогорец“ зачеркна орлето Съни Дяков от Европа, вписа в групата кресналията под наем К. Десподов

„Лудогорец“ зачеркна своя капитан Светослав Дяков за груповата фаза на Лига Европа. Благоевградчанинът, който е една от емблемите на проекта на братя Домусчиеви с приноса си за деветте поредни шампионски титли и пробива в турнирите на Стария континент, преди няколко дни поиска да напусне, недоволен от статута си на резерва напоследък, но получи отказ от шефовете си. Ветеранът, който е закопчан на „Хювефарма Арена“ с железен договор до юни догодина, вероятно ще направи втори опит да си тръгне през зимната пауза.

В списъка за предстоящия европоход беше включен кресналията Кирил Десподов, взет под наем от „Каляри“ в началото на седмицата и предизвикал трус в червената половина на България, която го закичи с прозвището „предател“. От Разград защитиха крилото с риторичен въпрос: „Някой в ЦСКА сети ли се за него?“.

Извън сметките на наставника Павел Върба, освен Съни Дяков, останаха и двама от чужденците, които вероятно ще бъдат продадени. На тезгяха за продан са изложени крилото Жоржиньо и левият защитник Талеб Тауата. Трайно в лазарета е Вандерсон.

В разширения състав са включени четиримата вратари Пламен Илиев, Владислав Стоянов, Ренан и Дамян Дамянов и 20 полеви играчи: Антон Недялков, Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Григоре, Джордан Икоко, Оливие Вердон, Козмин Моци, Жозуе Са, Алекс Сантана, Абел Анисе, Стефан Баджи, Доминик Янков, Иван Йорданов, Каули Оливейра, Елвис Ману, Ихинио Марин, Кирил Десподов, Мавис Чибота, Клаудиу Кешеру и Бърнад Текпетей.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *