ЛУД ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА! Млади депутатки изпаднаха в паника, останаха под ключ и викаха за помощ

В шок изпаднали няколко млади депутатки от групата на Веселин Марешки, след като се оказали заложници в стаята си. Дамите се заключили отвътре и изпаднали в паника, понеже не успели да излязат. Това наложи сътрудници на парламентарната група да прибягнат до помощ от администрацията на Народното събрание. Спешно беше извикан майстор, който да ги отключи, съобщава Канал 3.

Малко след това от стаята на парламентарната група, която е бившият кабинет на АБВ, излезе и самият лидер на “Воля” и зам.-председател на парламента Веселин Марешки, очевидно отбил се да види дали изплашените му депутатки вече са добре, допълни Блиц.

Народните представителки на “Воля” бяха сред най-неориентираните новобранци в 44 Народно събрание, но иначе много бързо се ориентираха в нарушаването на правилата и последваха примера на останалите групи, които пушат в стаите си, въпреки забраната за цигарен дим на обществено място.

От двете стаи на “Воля” се носи тютюнев дим на талази, убеждава се лично всеки, който се озове пред техните врати в десния кулоар на парламента.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *