Луната влиза в Телец, ще станете тъжни и апатични

Луната е в знак Телец от 04:57ч – Внася някаква умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Появява се незнайно откъде апатия и лека тъга. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

30 лунен ден, който започва от 06:43ч и продължава до 15:17ч е хубав ден. Не всеки лунен месец има такъв ден, което е жалко. Той е изпълнен с красота и светлина. Излъчват се любов и топлина. Не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове. По възможност се разплатете с кредиторите. Бъдете внимателни и добри към хората, които ви заобикалят.

С новолунието в 15:17 започва първият лунен ден, който е чист ден. Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново. За групови занимания и колективна работа не е подходящ деня. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Днес придобиват особена сила. Подходящо е за гладуване и начало на диета. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща.

От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре. Още един способ как да приближите към себе си вашата мечта. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак внимавайте какво си пожелавате! Време за лунна диета, която продължава 24 ч. след момента на новолунието. Може да консумирате мляко, билкова отвара, минерална вода, важното е да е без захар и сол. По това време лунните сили спомагат за изхвърляне на шлаките.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *