Луната носи уникални промени! Ето как фазите й влияят на различните зодии?

Фазите на Луната влияят на всеки от нас по различен начин. Някои ги взимат под внимание, когато следват лунната диета. При други възникват неразположения, докато при трети настъпват и някои положителни промени. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ ще прочетете как пълнолунието и новолунието влияят на вашия зодиакален знак.

Овен

Пълнолуние за Овен: Завършване на проекти и получаване на признание за упоритата ви работа.

Новолуние за Овен: Отървете се от това, което по някакъв начин ви тегли назад. Имайте отношение към нещо ново и вълнуващо.

Телец

Пълнолуние за Телец: Постигане на успех във взаимоотношенията и финансите. Новолуние за Телец: Помислете върху работата, дома и финансите. Фокусирайте вашата енергия върху тези неща, които могат да ви донесат повече успехи.

Близнаци

Пълнолуние за Близнаци: Научете нови неща, потърсете нова информация, за да се усъвършенствате. Отделете време за повече социални дейности.

Новолуние за Близнаци: Мислите за бъдещите планове, трудно ви е да се фокусирате, защото имате много нови идеи.

Рак

Пълнолуние за Рак: Повишение на самочувствието, прилив на желанието за щедрост. Щастие в семейството.

Новолуние за Рак: Оставане сами със себе си и с мислите си. Часове, в които е добре да планирате промяна, която ще ви отведе към по-добро.

Лъв

Пълнолуние за Лъв: Творчество, ентусиазъм и повече енергия. Усещане за страст към някого, който е близо до вас.

Новолуние за Лъв: Нови възможности за флиртове, навлизане в нови проекти, които ви вълнуват.

Дева

Пълнолуние за Дева: Организирани, усещане за повече енергия и отдаденост на приоритетите им.

Новолуние за Дева: Преценка за отлагане на проектите. Положителни промени по отношение на здравето (това може да е преминаване към здравословно хранене или например създаване на спортен режим).

Везни

Пълнолуние за Везни: Затвърждаване на хармонията във взаимоотношенията с близки, но и увеличаване на творческия потенциал.

Новолуние за Везни: Осъществяване на планове за бъдещето. Фокусиране върху комуникацията с хората около вас.

Скорпион

Пълнолуние за Скорпион: Положителни емоции, страст и хармония във взаимоотношенията.

Новолуние за Скорпион: Помислете върху вътрешните модели на поведение, които трябва да се променят, психологическо изцеление, постигане на вътрешен мир и хармония.

Стрелец

Пълнолуние за Стрелец: Вашето позитивно настроение ви кара да привличате към себе си представители на противоположния пол и да имате нови и вълнуващи флиртове.

Новолуние за Стрелец: Трябва ви вълнение и някакъв вид умствена стимулация, за да се прекъсне цикълът на скуката.

Козирог

Пълнолуние за Козирог: Положителни промени на работното място и у дома, много възможности за забавление и социални дейности.

Новолуние за Козирог: Преразглеждане на приоритетите. Направете положителни промени, за да премахнете загубата на енергия.

Водолей

Пълнолуние за Водолей: Вашите усилия и принос получават признание от другите. Положителни промени, от които трябва да се възползвате. Новолуние за Водолей: Премахнете старите навици, създайте нови и положителни, и посрещнете промените в живота ви.

Риби

Пълнолуние за Риби: Силно изразена емоционална чувствителност. Бъдете до близките си.

Новолуние за Риби: Осъществяване на силни връзки с хора, които могат да ви помогнат да премахнете това, което е блокирало вашата енергия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *