ЛЪСНА СХЕМАТА НА РАЙНА И КОКО ДИНЕВ! Ето какво се случва на 20 км от Сандански

Преди няколко месеца фолкпевицата Райна е хваната да пее на черно. Тя няколко пъти се изкушила да отиде на участие, без да информира музикалната си фирма, нито пък да декларира хонорар от там.

Черните изяви са били на 20 км от родния град на изпълнителката Сандански, в заведението на Коко Динев в Кулата, пише в. „Шоу“.

Запознати със случая споделят, че Пилето на поп фолка само се обадило и уредило участието си на черно. Райна извивала глас за по-малък хонорар, но пък прибрала всичко за себе си, без да дели с издателите и откривателите си от „Пайнер“. Митко Димитров обаче има очи и уши навсякъде. При него няма скрито-покрито и бързо научил какви ги върши залязващата му звезда. Райна не се е измъкнала и дължи огромна сума на фирмата. Дълго време ще й се наложи да ходи на участия без да прибира дори и процент за себе си – толкова голяма е неустойката. Единственото, което може да направи, е да прибира бакшишите си. Македонското девойче е наказано откъм ротации в телевизия „Планета“, както и от всякаква рекламна дейност, докато не се издължи до стотинка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Вариант

    Алтернативата на Райната – да вдига краци на Коко да я шиба, а оня да и плати неустойката!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *