Лъсна цялата истина за Елена Поптодорова! Крадяла е и в САЩ

Лъснаха нови скандални разкрития за горещата тема в последните два дни, а именно, че бившата ни посланичка в САЩ Елена Поптодорова бе хваната да краде козметика от полско летище. Оказа се, че Поптодорова не за първи път се изявява в подобна не много приятна светлина. Общественикът Любомир Гешев припомни, че през 1991 година тя отново е била хваната да краде.

Ето какво написа в социалната мрежа Гешев.

Далечната 1991 година. Делегация на български депутати в САЩ…В един от посетените градове, в голям магазин е хваната в кражба народната представителка Елена Поптодорова…Случаят беше претупан от медиите…
Дали си спомня някой от делегатите…

Малко по-рано днес стана ясно, че козметиката, която открадна Поптодорова е намерена от полицията в чантата, а не в ръцете й, както твърди тя, пише блиц. Така версията й, че е излязла навън, за да говори с майка си и така вещите са останали в нея се разбива на пух и прах.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. FAKT

    Нищо ново под Слънцето – комунизма продължава с пълна сила : внукът на Тодор Живков си показва гениталите по телевизията; неговата лична преводачка – милата клептоманка Еленка краде от летищата, а масово народа гласува с чарвена бюлетина . . .

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *