Любимата секс поза издава характера ни

Мъжете и жените имат своите предпочитания в секса и в това добре личи при избора на позите по време на половия акт. Те разкриват немалко неща за човека, твърдят специалисти.

Мисионерската поза се харесва на повечето жени. Тя показва, че двамата възприемат визуалния контакт с партньора като задължителен. При тази поза се получава близост във всеки един смисъл. Жените не стоят безучастни, пускат в ход ръцете си, могат да извършват кръгови движения със задните си части, за да получат максимално удоволствие.

Позата “ездачка“ се харесва на онези жени, които обичат да командват и да управляват нещата, включително и в половия акт. В секса това им се отдава лесно. Обикновено мъжът няма нищо против жената да му е отгоре, защото вижда женското тяло и може да гали или да си играе с гърдите на партньорката.

Кучешката се харесва на онези жени, които отприщват скритите си животински инстинкти. Мъжете пък получават голямо удоволствие, но жените могат да управляват дълбочината на проникване и да си галят гениталиите. Тази поза е привлекателна с това, че изстрелва емоциите като фойерверк. При нея оргазмът и върховното удоволствие направо са гарантирани.

Страничната поза позволява да се почувства партньорът, почти както при мисионерската поза. Всички движения помагат на мъжа и жената да се слеят в едно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *