Любимите внучки на бившия вратар на Банско Бл. Загорчин го изненадаха с торта за рождения ден

Голяма изненада получи за рождения си ден домакинът на ФК „Банско” Балгой Загорчин. Колоритният бивш вратар на козлите бе сюрпризиран от своите внучки, които направиха така, че завършекът на напрегнатия му ден да бъде наистина запомнящ се. По идея на най-голямата – 7-годишната Виктория, специално за обичания й дядо бе изработена торта като игрално поле и футболна топка, която тя и по-малките й братовчедки Мария и Кристина поднесоха на рожденика. Те търпеливо го изчакаха на прага на дома и веднага след завръщането му от работа му връчиха подаръка си.

Момичетата се бяха погрижили и за „втора серия“ сюрпризи – вкъщи го очакваща любимите му бонбони, а бутилка отлежала лозова ракия бе подсигурена специално от сина на Благой Загорчин – Николай. С най-близките си хора домакинът на ФК „Банско” изкара празничната вечер, изобилстваща от кулинарни изкушения.
Бившият вратар на „Банско” получи през деня много поздравления и пожелания за здраве от момчетата и треньорския екип на клуба. Рожденикът се отчете подобаващо с почерпка за целия наличен състав.
ВАСИЛ БОРИСОВ


Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *