Любимият сладолед издава какви сте в леглото

ладолед-сандвич

Приключенци сте, обичате да опитвате всичко, на всяко място, по всяко време. Харесват секса в автомобили по средата на пътя, както и на открито.

Смесен

Ако сте от хората, които купуват смесен сладолед, с 2-3 вкуса като ванилия/шоколад или шоколад/ягода/банан, то е защото искате да опитате всяко възможно нещо поне веднъж. Експериментирате с различни пози, движения и всеки ден пробвате различно нещо.

Ягодов/Плодов

Двойките, които харесват такъв сладолед са внимателни, грижат се за здравето си и смятат секса за спорт и вид упражнение. 

Ментов

Любителите на ментов сладолед са разбиращи партньори и даващи всичко за другия – искат да знаят какво му харесва и от какво се нуждае. Правят комплименти за представянето.

Снимка: Pexels

Ванилов

Предпочитат рутината в интимния живот – да знаят кое кога се прави, на кого какво му харесва, по кое време ще се случи – така се чувстват спокойни.

Шоколадов

Те са от хората, които обичат експериментирането с храна в спалнята – да оближат нещо от тялото на партньора. Това им е и перфектното оправдание, че после трябва да се изкъпят заедно и да продължат с ласките,

Сметанов

Ако често ядете такъв сладолед, значи за вас са много важни аксесоарите. Такива хора харчат много пари за секс играчки, висококачествени лубриканти и всичко, което мислят, че ще направи преживяването вълнуващо.

Сладолед с ядки

Те са вампири в леглото. Обожават да хапят партньора, целуват много страстно и умеят да възбудят човека до тях до краен предел.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *