Любимия подарък е неочакваният

Подаръците са любими на всички хора: малки и големи. Независимо от възрастта ни винаги им се радваме, особено когато са ни поднесени от важен и ценен от нас човек.

Чрез тях ние показваме уважение, любов към близките ни. Това е сигурен знак, че оценяваме времето прекарано с тях и искаме още споделени мигове заедно!

Как да направим неочакван подарък

Романтична почивка

Можем да подарим изненадваща почивка за двама. За целта трябва да пуснем „тайна отпуска“ на половинката си. Стига да сме достатъчно ентусиазирани това изобщо не е проблем. Стъпка две- тайно стягане на багажа. Препоръчително е  да си вземете 1 ден повече отпуска,  а ако не ви е възможно изпратете половинката си на среща с приятели. Тя разбира се ще е предварително нагласена от вас. За час- два необходимият багаж ще го стегнете . Остава скриването на вече стегнатия багаж. Ако вкъщи няма място или се притеснявате, че може да бъде открит, най- добрият вариант е да го приберете при приятел. След като направите всичко това ви остава само да изчакате утрешния ден, да се зарадвате от реакцията на партньора ви и да си прекарате няколко незабравими и вълшебни дни на избраната от вас дестинация.

Екстремно преживяване

Този вариант е подходящ ако приятелят Ви обича екстремни преживявания. Може да се спрете на: бънджи скок от мост, скачане с парашут, летене с делтапланер, полет с парапланер, рафтинг, издигане с балон, каньонинг и други.

Релаксиращ подарък

Не сме забравили и хората, които обичат да се глезят с най- различни отпускащи тялото и ума релаксиращи процедури. Подаръкът е изключително подходящ за влюбени двойки. Няма нищо по- приятно от масаж, споделен с любимия човек. Излъчващите свежо ухание свещи ще допринесат  за приятната атмосфера. Може да се договорите с масажиста да внесете и разпилеете по пода листа от рози.

Кулинарно пътешествие подарък

Ако половинката ви и вие обичате кулинарията, тя е втората ви страст, това кулинарно пътешествие из морето е вашият подарък за нея. Ще се потопите във вкусово пътешествие в буквален и преносен смисъл.

Пикник изненада

Класическият подарък изненада. Всеки би му се зарадвал, а не изисква много приготовления. Само кошница със свежи плодове, хубаво вино, нещо приготвено от вкъщи за ядене, постелка за тревата. Не на последно място не забравяйте да вземете с кошницата хубаво настроение, свежи мисли и прекрасната си усмивка, защото те също са част от изненадата- подарък.

Източник:Maxshop

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *