Любимото ви бельо разкрива характера

Вкусът към бельото до голяма степен разкрива черти от характера на жената, твърдят психолози. Дантелено, памучно, спортно – оказва се, че изборът ви говори много за вас.

Дантелено

Почитателката на дантелено бельо е истинска жена до мозъка на костите си – нежна, грижовна, пазителка на домашното огнище. Може да е малко щура и лекомислена. Не е привърженичка на еманципацията, тъй като смята, че мъжът и жената имат различно предназначение на тази земя. Тя не харесва мъжествените жени и женствените мъже. От поклонниците си очаква диаманти и коли.

Гладко безшевно

Тези жени искат да изглеждат безупречно. Те са любознателни (имат слабост към експериментите и навирането на носа в чужди работи), интелигентни и си падат по конструктивните решения. Такава жена най-вероятно е добре образована и има аналитичен ум. Мрази да лежи на плажа и предпочита да пътешества из непознати земи.

С детски картинки

Вероятно детството на жена, носеща бельо с анимационни герои и други детински картинки, е било посветено изцяло на възрастните й близки. Само отлични оценки за радост на родителите, помагане вкъщи, пълно и безусловно подчинение на по-големите без никакви опити за бунт… Най-вероятно по този начин тя се е опитвала да поеме отговорността за стабилността в семейството, което е претърпявало своите кризи, или пък да се “извини” за собственото си съществуване. Такава жена често е обзета от желание да изживее неизживяното, да бъде отново момиче, но този път по-безотговорно и весело. Сред почитателките на “момичешкото” бельо има много представителки на творчески професии. Отличителната черта на тези жени е особеното им чувство за хумор, способно да мутира до цинизъм.

Едноцветно памучно

Емоционални и преживяващи тежко несправедливостта на вселената – тези жени са склонни към излишен самоанализ. Способни са да кажат на някого истината в очите, а после да се притесняват дали не са го обидили. Практични са, пресметливи и здраво стъпили на краката си. Понякога биват и сантиментални. Често обичат животните повече от хората, имат сложни отношения с любимия си, от когото в общи линии не искат кой знае какво.

С тигрови мотиви

За почитателките на тази мода бельото е един от основните методи за самоизразяване дори и при най-строгия възможен дрескод. Те знаят много добре за какво живеят. При тях удоволствията често биват цел, а мъжете – средство за нейното постигане. Тези жени са много ярки и ефектни, трудно балансират между вкуса и кича. Но зад маската на хищница, тръгнала на лов за мъже, е много вероятно да се крие ранимо същество, способно спонтанно да върши добри дела.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *