Любимaта секс поза на всяка зодия

Когато правите секс, не е задължително да се стремите да е като в порното, което сте гледали. Това не е състезание, на което ще получите награда. Сексът може да е мързелив, отпускащ, интензивен или страстен. Опитайте да смените някои пози или да го направите в любимата за вас. 

Сексът е толкова креативен, колкото сте вие. Може да заздрави отношенията между вас и партьора ви и да бъде невероятно забавление. 

Използвайте вашата креативност в разнообразието от различни пози. Има много двойки, които приемат разнообразието като задължително и никога не повтарят една и съща поза. Други осъзнават, че искат да усъвършенстват определена поза. 

В много от случаите при дълга връзка се придобива рутина. При сериозни, дългогодишни отношения голяма част от хората правят секс веднъж седмично и само в една поза. Това води или до разочарование, че сексът е станал предсказуем или до комфорт от това, че знаете кой какво харесва. 
Дори да ви звучи странно, това което харесвате в секса е сврързано и със зодията ви.

 Ето, кои са любимите пози на всяка зодия според астрологията:

Овен: Кучешката поза

Овните знаят какво искат и не се срамуват да го кажат. Те не се интересуват от сериозни отношения, продължителна любовна игра и гушкане. Техният начин е бързо и силно. 

Телец: Поза лъжица

Телците си падат по бавния и ориентиран секс. “Бързо” и “хубаво” не присъстват е представите им за секса. Партньорът им никога няма да е лишен от внимание в леглото и може да е сигурен, че няма да има необгрижена част от тялото си. Дори да не се стигне до секс, те ще направят така, че пак да е хубаво. 

Близнаци: Мръсни приказки

Близнаците са готови на всичко по отношение на секса: двойки, тройки, всякакви пози и ролеви игри. Каквато и да е позата, за тях важно да говорят. Възбуждат се от мръсни приказки. Тази зодия има страхотна комуникация. 

Рак: 69

Раците обичат да дават и да получават. Именно за това най-добрата поза за даване и получаване е 69.

Лъв: На крак

Лъвовете са от контролиращите зодии. Обичат да правят секс в банята, за да се оглеждат. Ако правите секс с представител на тази зодия, не му казвайте какво да прави!

Дева: Мисионерска

Девите си падат по секса в леглото. Не обичат пясък на различни части по тялото си, нито схващания по време на екстремни сексуални действия. Ще са много задоволени ако включите и стимулация на клитора. 

Везни: Ездачка

Жените Везни обичат да им се възхищават. Единият от начините е мъжът да я гледа, докато тя го язди. Тази поза води и двамата партньори към невероятно сексуално изживяване. 

Скорпион: Винаги секс

Те просто обичат секса и го правят страхотно. Никога не са изморени за секс и са готови за дълги маратони. Трудно е да насмогнете на Скорпиона, защото той може да го прави постоянно. 

Стрелец: Мастурбация

В случаи, че Стрелец изпита нужда от секс, но бърза, той просто ще мастурбира набързо, където намери за добре. 

Козирог: BDSM

Малкото ситуации, в които Козирог си позволи да се отпусне е по време на секс. Те също обичат да контролират. Ако партньорът им е съгласен си падат и по грубости. 

Водолей: Поза, измислена на момента

Те не обичат да повтарят едно и също. Падат си по нови и свежи неща по отношение на секса. Без значение дали са притиснати от времето или имат на разположение цяла вечер, бъдете сигурни, че ще бъдат изобретателни и креативни. 

Риби: Жената лежи на една страна

Рибите си падат по емоционалната и физическа близост. Те са креативни, именно затова тази поза е точно за тях. Позата е подобна на “Поза Лъжица”, но с повече изобретателност. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *