Любовен съвет за всяка зодия до края на 2020 г.

Годината е напрегната и емоционална за всички нас. Лятото донесе положителни емоции на повечето зодиакални знаци, но то върви към края си. Сега е времето да си направите равносметка и да анализирате това, което ви се е случило. Ето и от какъв съвет се нуждае всяка зодия сега по отношение на връзките, според „Elite Daily“.

Овен

Вие сте много смели, знаете какво искате, излъчвате сексапил. Но подхождайте към новите хора в живота си малко по-сладко и невинно. Бъдете по-мили и нежни, по-сантиментални към тръпката си.

Телец

Понякога можете да бъдете много големи инати. Хубаво е, че отстоявате позициите си, не се страхувайте да го правите. Но пробвайте и нещо различно – правете малко повече компромиси. Позволете на тръпката ви да избере къде да отидете на среща.

Близнаци

Имате репутация на хора с две лица, дори и на лицемери. Това не е вярно, просто имате сложен характер. Не крийте себе си, не се представяйте като по-слаби или по-малко емоционални, само за да впечатлите някого. Дори да го харесвате от много време.

Рак

Мили и сладки сте, всеки знае, че може да разчита на вас. Затова много хора ви обожават. Но, когато сте готови, излезте от зоната си на комфорт. Не излизайте по срещи само с хората, които са ваш тип. Излезте с нов и по-различен човек, който ще разтърси света ви и ще ви направи щастливи.

Лъв

Вие обичате да командвате, шумни и буйни сте, импулсивни. Но сега е хубаво да слушате повече хората до себе си, да не говорите толкова на следващата среща, а да отдавате внимание на партньора или човекът, с когото излизате Така връзките ви ще станат по-истински.

Дева

Деви, вие сте големи перфекционисти. Критикувате много всеки, включително и себе си. Но любовта не е изпит, за които трябва да учите, и няма как да знаете всичко за нея. Останете сами, помислете за миналото и предишните си връзки, простете на себе си и на бившите.

Везни

Всеки път, когато човекът, който харесвате, ви се усмихне, вие вече си представяте сватбата с него и мечтаете за бъдещето. Трябва да спрете да правите това. Пуснете се по течението, не мислете много и просто вижте какво ще стане. Приказният романс ще дойде.

Скорпион

Нека сме честни: доверието ви се печели много трудно. Но не се ли уморихте да тествате любимия човек или потенциалните партньори? Оставете това, повярвайте на милите думи на човека до вас и се радвайте на жестовете му. Не е задължително да сте в много продължителна връзка, за да успеете да повярвате на партньора.

Стрелец

Вие се впускате веднага, и това е забавно. Така адреналинът е голям и усещате тръпка. Но сега карайте по-бавно. Погрижете се за себе си, пред да се впуснете в нова връзка. Научете се първо да обичате себе си.

Козирог

Искате непрекъснато да подобрявате себе си, което е хубаво. И очаквате много от хората до вас. Но, когато започнете да излизате с нов човек, знайте, че той няма да е перфектен, но отново може да бъде страхотен и подходящ за вас.

Водолей

Вие сте спокойни, не премисляте нещата прекалено много. Но все пак – уверете се, че получавате това, от което се нуждаете, когато излизате с нов човек, или че партньорът е подходящ за вас. Ако не ви дават това, което искате, не се страхувайте да се сбогувате.

Риби

Подобно на Везните, вие копнеете за вълнуващ, приказен романс. Романтици сте. Отдайте се на чувствата и продължавайте да вярвате в любовта, но не бързайте прекалено и не се влюбвайте веднага, без да сте опознали човека.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *