Любовен съвет според зодията

Какво трябва да направите, за да привлечете или задържите любовта, когато се появи? Вижте в следващите редове:

Овен – да не бъдете толкова импулсивни и да премисляте нещата преди да действате. Бройте до 10 преди да кажете или направите нещо, ако не сте сигурни как ще се възприеме от любимия човек. Със сигурност ще се справите по-добре.

Телец – трябва да се престрашите да излезете от зоната си на комфорт. Това, което проваля връзките ви е скуката. Бъдете отворени към разнообразяването и нещата ще се получат.

Близнаци – трябва да се научите да овладявате гнева си, защото понякога наранявате половинката с думи и действия, а в повечето случаи дори не е виновна тя. По-малко караници и повече любов.

Рак – давайте повече свобода на половинката си, все пак ако това наистина е точния човек, той няма да ви предаде по никакъв начин. Ако не е, просто го приемете и погледнете напред към бъдещето.

Лъв – споделяйте повече с партньора. Не може да ви се отрече, че сте чудесни слушатели, но започнете да изразявате и своите емоциите. Ще се почувствате много по-добре и ще заздравите връзката с половинката си.

Дева – спрете да се стремите към постигане на идеалната връзка – такава няма. Приеме човека до себе си с всичките му странно, заобичайте и своите. Само така ще успеете да имате наистина здрави и силни отношения.

Везни – спрете да се колебаете, вариантите са два – нещата или ще се получат, или ще се провалят. Рискувайте повече и ще се убедите, че животът така е по-вълнуващ.

Скорпион – не се отнасяйте толкова подозрително към половинката си. Разкривайте емоциите си и покажете на човека до себе си, че му имате доверие. Той е един от най-важните хора в живота ви, заслужава го.

Стрелец – трудно ви е да споделите свободата си с някого, но трябва да осъзнаете, че правилният човек няма да ви ограничава, дори напротив. Ако се чувствате така, значи това не е вашата половинка.

Козирог – опитайте да отделяте повече време за себе си и за човека до вас. Работата няма да избяга, но заради нея може да се лишите от любов. Намерете баланса и се научете да разпределяте времето си правилно.

Водолей – опитайте да не анализирате всичко, което случва около вас, просто се оставете на момента. Живейте днес, направете нещо непредвидено и ще се убедите колко повече радост ще ви достави то.

Риби – започнете да гледате малко по-реалистично на живота. Летите в облаците, но е време да слезете на земята и да подходите по-сериозно към всичко около себе си, в това число и към връзката си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *