HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен триъгълник побърка полицията! Майка заряза детето и мъжа си и стана страшно

17-годишна заряза съпругa и детето си и избяга с любовник. Страшна любовна драма и кървав екшън се е разиграл вчера в пловдивското село Долна махала, предададоха източници на разследването, цитирани от Булнюз. Била е отвлечена 17-годишна жена – майка на две деца – на 2 и 3 години. Тя живеела с мъжа си в карловското село Розино.

Там обаче изживяла тормоз, защото свекърът й правел опити да я изнасилва на розовите масиви в Розино, където работела. После се запознала с млад мъж от Долна махала. На 10 май отишла да живее при него заедно с по-голямото си дете, а по-малкото оставила при мъжа си. Вчера около 16.30 часа, докато любовникът бил на работа в Долна махала, пред дома му спрял бус „Форд Транзит”, от него слязъл зарязаният съпруг заедно с още 5-6 мъже роднини.

Те набили родителите на новия избраник и я отвлекли, без да вземат детето, което в този момент спяло. Закарали я в гора край Розино, където Младен започнал да я заплашва, че ще убие децата им и ще се самоубие, ако тя не се прибере при него. В този момент новият любим и родителите му отишли в полицията в Хисар и подали сигнал за отвличането и побоя. Ченгетата се свързали по телефона с похитителя, малко след това той е завел жена си в полицията и се е предал. Освен него са арестувани още двама мъже. Тримата са в ареста за 24 часа. Ще им бъде искана 72-часова мярка за задържане. Със случая се занимава Окръжна прокуратура-Пловдив.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *